Urmareste-ne pe Youtube
3

Aho, aho, copii si frati …

De Office pasionati…,

In ajunul sarbatorilor de iarna, alaturi de multe alte impliniri, facem o sarbatoare in plus din “implinirea” a 30.000 de mesaje pe forumul comunitatii utilizatorilor de Microsoft Office din Romania, cu 5 luni mai devreme decat estimasem, precum si din “implinirea” a 1.000 de “Like”-uri pe pagina noastra de Facebook.

Profitam de acest context pentru a va multumi in primul rand voua, membrilor comunitatii si deopotriva moderatorilor forumurilor acesteia, pentru interesul crescand aratat, respectiv pentru efortul si pasiunea fara de care aceste realizari nu ar fi fost posibile, conlucrand astfel la dezvoltarea celei mai mari comunitati profesionale din Romania.

Va uram totodata “Sarbatori fericite!”, “La Multi Ani!” si “La mai mare!”.

Echipa IT Learning
3 Comentarii la articolul "Aho, aho, copii si frati …"

 1. Vlada R. says:

  Felicitari echipei ITL pentru ca a creat cel mai bun loc unde se pot aduna pasionatii de office.

 2. Valeriu Stoica says:

  Sunt unul din cele 1000 de Like-uri!
  Felicitari ITL!!!!!

 3. speed_mass says:

  Sunt un utilizator frecvent al forumului vostru. Sarbatori Fericite, si ne mai vedem la anu (sunt in vacanta).

Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.