Urmareste-ne pe Youtube
Comments Off on Cum pot să… adaug un contact în Lync 2010

Cum pot să… adaug un contact în Lync 2010

Pentru a putea comunica cu cineva folosind Lync 2010, trebuie să avem acea persoană în lista de contacte.
 
Pasul 1
Apasă pe butonul indicat (1).
Apasă pe butonul indicat (2).
Putem căuta o anumită persoană folosind căsuţa Find a contact. Execută un click în căsuţa indicată, apoi introdu persoana căutată (3).
Pentru a adăuga această persoană în lista de contacte, apasă pe butonul indicat (4).
 

 

 

 

 
 
Pasul 2
Opţiunea Pin to Frequent Contacts va adăuga această persoană în lista contactelor cele mai apelate. Selectează opţiunea indicată (1).
Acum această persoană a fost adăugată în lista noastră (2). Pentru a şterge un contact, apasă combinaţia Shift + Delete.
Lync 2010
ne anunţă atunci când o persoană ce nu se află pe lista noastră ne adaugă. Avem opţiunea de a adăuga sau ignora persoana respectivă. Apasă pe butonul OK (3).
Dacă nu avem acea persoană în listă, mesajele primite de la ea vor fi ignorate.
 

 

 
Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.