Urmareste-ne pe Youtube
1

Cum pot să… efectuez un apel video în Lync 2010

Apelurile video sunt cele mai avansate apeluri posibile în Lync 2010. Ele transmit audio şi video permiţând o convorbire aproape identică cu una faţă în faţă. Pentru a putea efectua o convorbire video trebuie ca ambii parteneri să deţină o cameră video.
Calitatea imaginii depinde foarte mult şi de conexiunea la internet, fiindcă un apel video trimite şi primeşte mult mai multe date decât un apel normal.
 
 
Pasul 1
Execută dublu-click pe contactul indicat (1).
Apasă pe butonul Video (2).
Odată apelat partenerul, Lync 2010 va porni camera noastră video (3). Acest lucru poate dura câteva secunde, în funcţie de viteza computerului.
Apelul video nu va iniţia fără acceptul partenerului. Dacă apelul este respins vom fi informaţi, şi putem încerca din nou sau putem închide fereastra. Apasă pe butonul de închidere (4).
 

 

 

 

 
Pasul 2
Atunci când noi suntem cei apelaţi putem accepta, redirecţiona sau respinge apelul. Execută un click în zona indicată (1).
Deşi apelul a fost iniţiat şi camerele video pornite, ele nu vor transmite automat imaginea (2).
Transmiterea imaginilor trebuie pornită individual. Apasă pe butonul Start My Video (3).
Putem observa cum arată transmisia noastră video în colţul din dreapta jos al ferestrei (4).
Imaginea trimisă de partener va apărea concomitent cu a noastră (5).
Acum apelul video este complet. Pentru a încheia apelul vom apăsa pe butonul de închidere. Apasă pe butonul de închidere (6).
Odată încheiat apelul vom observa că status-ul nostru a revenit la Available. Lync 2010 schimbă status-ul în Busy odată cu iniţierea unui apel, şi îl schimbă la loc când apelul se încheie.
 

 

 
Un comentariu la articolul "Cum pot să… efectuez un apel video în Lync 2010"

  1. Claudia says:

    Interesant. E mai avansat ca Yahoo Messenger. Multumesc pentru informatii.

Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.