Urmareste-ne pe Youtube
Comments Off on Cum pot să… modific setările contului de utilizator Office 365

Cum pot să… modific setările contului de utilizator Office 365

Un utilizator cu drepturi de administrator probabil că v-a creat contul de utilizator pentru dumneavoastră în cadrul Microsoft Office 365.
Aveţi posibilitatea de a vizualiza informaţiile care vă sunt asociate şi de a modifica unele dintre ele.


Pasul 1

Pentru a vedea informaţiile asociate contului dumneavoastră Microsoft Office 365, executaţi un click pe link-ul My Profile (1).
În primul rând observăm că avem posibilitatea de a schimba parola şi de a asocia contului nostru o imagine reprezentativă (2).

 

 

 


Pasul 2

În secţiunea Information sunt informaţii de bază despre dumneavoastră, cum ar fi numele, locaţia, adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail.

 

 

Pasul 3
În secţiunea Display language aveţi posibilitatea de a schimba limba în care este afişată interfaţa Microsoft Office 365.

 

 


Pasul 4

În secţiunea Contact preferences aveţi posibilitatea de a stabili în ce condiţii puteţi fi contactat şi ce tipuri de informaţii să vă fie furnizat.

 
Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.