Urmareste-ne pe Youtube
Comments Off on Cum pot să… solicit ajutor din partea comunităţii în Office 365

Cum pot să… solicit ajutor din partea comunităţii în Office 365

Uneori, este posibil să vă aflaţi în situaţia de a nu şti cu exactitate cum să realizaţi o anumită acţiune în cadrul Microsoft Office 365.
Un punct de plecare în rezolvarea acestei probleme o constituie căutarea în cadrul forumurilor şi a blog-urilor a răspunsurilor, întrucât este posibil ca şi alţi utilizatori să se fi confruntat cu aceeaşi problemă.


Pasul 1

Executaţi un click în caseta indicată
(1).
După ce am introdus descrierea problemei, executaţi un click pe butonul Search (2).
După cum observăm, pe forum un alt utilizator s-a confruntat cu această problemă, şi este posibil să găsim răspunsul pe care îl căutam.
Executaţi un click în zona indicată
(3).
Aici putem citi problema pe care a avut-o acest utilizator.
Pentru a vedea şi răspunsurile pe care le-a primit, executaţi un click în zona indicată (4).
În acest moment putem vedea ce au răspuns alţi utilizatori şi este posibil ca printre aceste răspunsuri să găsim rezolvarea problemei cu care ne confruntăm.

 

 

 

 

 
Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.