Urmareste-ne pe Youtube
3

IT Learning devine Partener Microsoft!

Recunoasterea expertizei noastre in livrarea de servicii de consultanta si solutii de instruire pentru Windows 7 si Microsoft Office a condus la obtinerea statutului de partener certificat Microsoft cu competenta “Silver Desktop”.

Competenta Microsoft Desktop detinuta ne ajuta sa profitam la maximum de aceasta piata dinamica, fara precedent, pozitionandu-ne in top fata de competitie si demonstrand clientilor si partenerilor ca, lucrand cu noi, isi pot creste la randul lor expertiza si eficienta prin deployment la cele mai noi tehnologii.

Prin furnizarea de servicii optimizate desktop si solutii care sa permita clientilor sai sa se concentreze pe afaceri, si nu pe tehnologie, IT Learning acorda acestora acces la resurse unice, care dezvolta abilitati, imbunatatesc relatiile cu clientii, cresc vanzarile si implicit valoarea de business a companiei.

Va multumim pentru incredere si va asiguram de aceeasi solicitudine si excelenta in relatiile de parteneriat, de astazi inainte recunoscut international, ca membrii ai Microsoft Partner Network

Echipa IT Learning
3 Comentarii la articolul "IT Learning devine Partener Microsoft!"

  1. Aurel says:

    Wow, partener Microsoft? Dar chiar ca sunteti tari. Bravo voua.

  2. Florentina Inca says:

    Felicitari pentru acesta mare realizare.

  3. Ion Sandu says:

    Pai era si normal. Ale voastre sunt cele mai bune pagini pe net de Office. Felicitari.

Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.