Urmareste-ne pe Youtube
3

IT Learning in parteneriat strategic cu Maguay Romania

In decembrie 2011, IT Learning a incheiat un parteneriat strategic cu compania Maguay, al carui obiectiv este promovarea si vanzarea produselor hardware in sistem Microsoft OEM (Windows, Office), insotite de „Instructiuni de utilizare” sub forma de resurse de instruire (offline si online) . Decizia pentru incheierea acestui acord de parteneriat a fost determinata de interesul tripartit manifestat de Microsoft Romania, IT Learning si Maguay pentru livrarea catre clientii care achizitioneaza produse hardware cu software Microsoft preinstalat, a instructiunilor de utilizare (pentru Microsoft Windows si Microsoft Office), atat in format electronic (instalate pe sistemele de calcul livrate de Distribuitor) cat si prin cursuri in format e-learning, puse la dispozitie de catre IT Learning, prin portalul www.office-learning.ro.

Aceasta formula unica de livrare de “sisteme de calcul OEM, cu instructiuni de utilizarea a software-ului preinstalat” este promovata prin canalele de distributie ale Maguay in cadrul ofertelor pentru magazine si supermarket-uri si printr-o campanie de co-branding Maguay & IT Learning.

Avand in vedere faptul ca IT Learning este principalul, si avem curajul sa spunem singurul furnizor de resurse de instruire din Romania pentru MS Windows&Office in format e-learning, in limba romana, iar Maguay este la ora actuala principalul furnizor de echipamente de tip server asamblate in Romania, apreciem ca incheierea acestui parteneriat de succes va creste cifra de afaceri si cota de piata a fiecaruia dintre semnatari.

Prin acest parteneriat oferim clientilor nu doar sisteme de calcul performante, cu Microsoft Windows 7 si Office 2010 preinstalate, dar si instructiunile de utilizare a acestor programe, sub forma unor resurse pretioase, care ii vor ajuta pe acestia sa-si creasca expertiza IT si implicit avantajele de business.

Profitati si dvs. de avantajele acestei campanii speciale!

Echipa IT Learning
3 Comentarii la articolul "IT Learning in parteneriat strategic cu Maguay Romania"

  1. Ion Sandu says:

    Inca un parteneriat? Wow, dar sunteti pe val nu gluma. Felicitari inca odata, pentru inca un parteneriat.

  2. Tudor says:

    Sunt un fan Maguay, deci pot sa spun ca este un parteneriat foarte bun. Sper sa vad cat mai multe promotii 😀

  3. Anca Blajiu says:

    Acum vin la pachet si sistemul si instructiunile. Felicitari pentru initiativa, eu sigur o sa profit de ea.

Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.