Urmareste-ne pe Youtube
4

Lansarea Comunitatii Microsoft Windows din Romania: Dr.Windows

Dupa succesul extraordinar al Comunitatii¬† Microsoft Office din Romania, care numara in prezent peste 4.000 de membri, cu peste 30.000 de posturi pe forumul acesteia, lansam (tot) cu concursul Microsoft Romania “Comunitatea Microsoft Windows din Romania“, sub genericul “Dr.Windows” , reprezentata de portalul www.DrWindows.ro¬† si forumul aferent.

Si pentru ca oricarei lansari de succes, ii sta bine cu un pachet de premii,  suntem incantati sa anuntam si cu aceasta ocazie ca oferim, cu supportul Microsoft Romania, 50 de premii constand in Memory-stick-uri de 16 GB cu logo-ul Windows 7.

Ne exprimam cu acest prilej interesul nostru deosebit in dezvoltarea (si) acestei comunitati, care va intregi tabloul resurselor de tip desktop (Windows & Office) destinate end-userilor, cu toate beneficiile ce decurg din aceasta:instruire, consultanta, certificare, intr-un cuvant “expertiza IT”.

Trebuie sa recunoastem si de aceasta data ca (doar) implicarea voastra, a membrilor viitoarei comunitati “Dr.Windows”, alaturi de cea a moderatorilor nostri, este salutara in perspectiva dezvoltarii acesteia, cel putin la anvergura comunitatii MS Office, pe care am dezvoltat-o tot impreuna cu dvs.

Asadar, va invitam sa va inscrieti la concurs, postand primele voastre intrebari, raspunsuri, articole, comentarii, studii de caz, tips&tricks, care va vor aduce, in urma tragerii la sorti, cel putin unul din premiile puse in joc.

Va dorim mult succes!
Echipa IT Learning
4 Comentarii la articolul "Lansarea Comunitatii Microsoft Windows din Romania: Dr.Windows"

 1. Catalin R says:

  Yey, premii! Inca un concurs la care voi incerca sa particip. Bravo Dr.Windows, o sa te vizitez si eu.

 2. Adela says:

  Am fost deja pe Dr.Windows si sunt multumita de ce am vazut. Articole foarte bine scrise, direct la subiect. Felicitari.

 3. Dan Florentin says:

  Ma bucur sa vad lectii de Windows 7 la voi. Felicitari si multumesc.

 4. Valentin R. says:

  Imi place ce vreti voi sa faceti, mai ales ca multe din facilitatile Windows raman ascunse pentru marea majoritate a utilizatorilor. Sper sa aveti succes si va urez un an nou fericit!

Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.