Urmareste-ne pe Youtube
Comments Off on Office-Learning.ro versiunea 3.0!

Office-Learning.ro versiunea 3.0!

Avand ca obiectiv actualizarea perpetua a resurselor de formare si certificare oferite de singurul portal de cursuri interactive in format e-learning din Romania, www.office-learning.ro , suntem bucurosi sa anuntam lansarea Office-learning.ro, versiunea 3.0, cu un design mult mai prietenos si mai intuitiv pentru utilizatori si, evenimentul cu adevarat important, lansarea in premiera absoluta a modulului de testare online, care da posibilitatea absolventilor cursurilor noastre sa-si evalueze cunostintele si abilitatile dobandite in urma procesului de studiu online, beneficiind de un CERTIFICAT care atesta expertiza privind lucrul cu aplicatiile Microsoft Office, conform versiunii si nivelului de instruire alese de candidat.
Va invitam sa va inregistrati in vederea evaluarii expertizei dvs., verificandu-va astfel potentialul profesional si oferindu-va sansa fie de a-l imbunatati (pana la obtinerea punctajului maxim), fie de a-l proba in fata colegilor sau angajatorilor, prin obtinerea si descarcarea diplomei de absolvire cu succes a cursului.
Va dorim, ca de fiecare data, mult succes!
Echipa office-learning.ro
Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.