Urmareste-ne pe Youtube
Comments Off on Office Specialist.ro v 2.0 si Dr. Excel v 2.0

Office Specialist.ro v 2.0 si Dr. Excel v 2.0

Consecventi principiilor noastre privind permanenta actualizarea a resurselor de (in)formare si certificare oferite de portalurile comunitatii Microsoft Office din Romania, suntem incantati sa anuntam (re)lansarea Office Specialist.ro si Dr. Excel, versiunea “2.0”, unde, intr-o forma grafica deosebita, sunt prezentate cele mai interesante stiri din domeniu, tread-uri de pe forumurile comunitatii pe cele mai diverse teme de larg interes, noutati in premiera absoluta, tutoriale text (lectii scrise), tutoriale video (lectii filmate), intr-un cuvant un content foarte atent structurat, bazat pe resursele de instruire oficiale de la Microsoft, dar updatat permanent cu solutii practice la problemele ridicate de membrii comunitatii, sintetizate cu aceeasi pasiune si acelasi entuziasm de echipa noastra de experti coordonata de Bogdan Tarla (alias Dr. Excel).

 

Succesul acestui proiect de anvergura, care este intr-o continua dezvoltare, nu ar fi fost posibil fara implicarea tuturor membrilor comunitatii romanesti a utilizatorilor de MS Office, carora le multumim pe aceasta cale si ii invitam sa continue sa posteze resurse pe forumul acestor portaluri.

 

Accesul la resursele disponibile pe aceste portaluri, cele mai importante de acest fel din Romania prin amploarea continutului (peste 500 de lectii scrise sau video pana la finele acestui an) se face pe baza de abonament, prin crearea unui cont pe forumul comunitatii Microsoft Office din Romania.

 

Suntem incurajati sa apreciem ca astfel se naste o (noua) comunitate, aceea a  pasionatilor de “best practices” in materie de solutii Microsoft Office, incluzand atat resurse adresate pentru “entry level”, dar mai ales resurse adresate utilizatorilor avansati si chiar expertilor.

 

Nu ratati prilejul de a deveni primii beneficiari ai noilor resurse disponibile pe aceste portaluri, impartasind cu colegii si prietenii beneficiile si oportunitatile deosebite oferite de comunitatea Microsoft Office din Romania, care va vor aduce avantaje importante in ce priveste eficienta in munca de birou si implicit in business.

 

Va dorim mult succes!

 

Echipa Officespecialist.ro & Dr.Excel.ro

 
Categorii

Arhiva OfficeSpecialist

Urmareste-ne pe Facebook© 2011 Termeni si conditii. Toate drepturile rezervate, OfficeSpecialist.ro
Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ITLearning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ITLearning SRL.